Gör-Det-Själv bås:
Börja med att välja ett ledigt bås om du vill använda Gör-Det-Själv tvätten. Båsen är numrerade 1-4. Gå till betalstationen och sätt i betalkortet. Följ instruktionerna på skärmen och välj vilket bås du står i (1-4) Gå sedan till båset och tryck på 20:- knappen för att erhålla den summan du vill tvätta för. Tar det slut innan du är färdig så kan du trycka en gång till på värdeknappen ( inom 60 sek ) och fortsätta tvätta. Vid avslutad tvätt så tryck ALLTID stopp.
Du betalar med bank / kreditkort.

Automattvätt:
Köp en kod i betalautomaten. Sätt i betalkortet och följ instruktionerna. Välj Automattvätt och välj program. Efter valt program så erhåller ni en tvättkod som sedan slås in i stolpen framför infartsporten, när det är er tur. Kör in bilen och sitt kvar under tvätten.

Mer information om hur du tvättar på bästa sätt finns på sidoväggen i varje bås samt vid infartsporten till Automattvätten.

Trevlig tvätt.

Observera:
Det är inte tillåtet att använda egna kemikalier i våra tvättbås utan anläggningen är avsedd för våra produkter och de kunder som vill betala för sin tvätt. Det är ej heller tillåtet att spola ur hästtransporter då lera, halm och hästskit sätter igen våra ledningar, detta är en biltvätt avsedd för att tvätta bilar i…